Home » Blog » Doorgeslagen

Doorgeslagen

Doorgeslagen

Zij ; oooooooh, ik zit toch zooooo goed in mijn Kundalini-energie !!!!! Jij niet, zie ik. Daar moet je wel iets aan gaan doen hoor, want het gaat niet goed met jou.

Ik ; ????????????????????

Zij ; Er hangen allemaal zwarte wolken boven jouw hoofd en jouw Aura is helemaal weg.

Ik ; ????????????????????

Zij ; Ik ben toch zoooooo ontzéttend aan het transformeren joh, ben jij daar al mee bezig ? Dat zal je goed doen hoor.

Ik ; ?????????????????????

Zij ; Ik heb van de Arcturians gehoord dat ik nu zo ver ben dat ik anderen mag gaan helpen. Heb jij hulp nodig ? Volgens mij wel, dat zie ik aan jou. Je hebt het moeilijk he ?! Zal ik jou een Healing geven, zodat jouw Aura weer om je heen komt ? Want ik heb nu enorme helende krachten, dus ik kan jou wel helpen, als je wilt ?!

Ik ; Nee, liever niet, dank je wel.

Zij ; Maar het gaat slecht met jou, dat is heel duidelijk te zien en je moet NU hulp krijgen.

Ik ; Luister even spraakwaterval……met mij gaat het heel erg goed, ik ben alleen een beetje verkouden, maar verder heb ik een prima leven en doe ik alleen maar dingen waar ik blij van word.

Zij ; Maar ik zie toch duidelijk dat jouw Aura verdwenen is en die zwarte wolken boven je hoofd, wat betekenen die dan, hmmm ?

Ik ; Die zwarte wolken die jij ziet, die zijn er waarschijnlijk van de ergernis die ontstaan is door spiritueel totaal doorgeslagen mensen.

Zij ; Die ergernis mag je nu gaan transformeren hoor, want dat is niet goed voor je, dat weet je wel he. Mag ik jou daar bij helpen ?

Ik ; Nee, dank je. Zal ik de PAAZ voor je bellen ?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.