Home » Blog » Copy-paste mentaliteit

Copy-paste mentaliteit

Copy-paste mentaliteit

“Vanochtend toen ik opstond zag ik dat ik een mailtje had gekregen van een dame die mij op Facebook heeft geblokkeerd. Dat mag ze doen natuurlijk, ik lig daar niet wakker van. Deze dame is ook met het Ascensieproces bezig en heeft veel volgers, wat ik fijn vind voor haar.

En ze schrijft ook veel, net als ik en heel veel anderen.

Maar  deze dame verweet mij  dat ik teksten van haar pik en bewerk en daar ben ik het niet mee eens.

 

Wat ik zo apart vind om te zien, is dat wanneer "spirituele" mensen commercieel succes hebben ze dictatoriale trekjes gaan vertonen en vinden dat ze het alleenrecht hebben op bepaalde dingen.

En daarnet zag ik dus die mail van haar waarin ze schreef ;

 

“”””Authenticiteit is een van de belangrijkste lessen die je mag leren op het pad van asensie Leonoor. Ik hoop oprecht dat je mag gaan voelen en gaan neerzetten in de wereld wat jouw eigen authentciteit is, in plaats van copy-paste  spiritualiteit te verkopen. “””

Ze verwees hiermee naar mijn blogje over “Gratis”  en laat ik dat blogje nou al een hele tijd geleden hebben geschreven, in 2015 en dat ik deze dame toen nog helemaal niet kende. En buiten dat….ik heb al heel vaak geschreven over “gratis” en de mensen die mij al wat langer kennen hier op Facebook, kunnen dat beamen.

Ik wil hier maar even mee zeggen dat alle teksten die ik op mijn website en op Facebook plaats van MIJ zijn, door MIJ geschreven zijn en dat ik het niet nodig heb om teksten van anderen te jatten, want ik heb namelijk inspiratie genoeg.

Voor sommige mensen is “concurrentie” blijkbaar een bedreiging voor hun Goeroe-schap.
Zelf heb ik geen last van competitiedrang, angst voor concurrentie…..omdat ik het nou juist zo mooi vind dat steeds meer mensen met dezelfde dingen bezig zijn, namelijk de wereld een stukje mooier maken.

Ook deze tekst is door MIJ geschreven.

Ik wens jullie een heerlijke dag.

Liefs, Leonoor.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.