Home » Blog » Uitwisselen

Uitwisselen

Uitwisselen

Een tijdje geleden werd ik, via mijn website,  door een vrouw benaderd die gelezen had wat voor werk ik doe en ze vroeg of ik het leuk vond om energie uit te wisselen met elkaar.

Omdat ik onder andere als healer werk, leek het me wel eens fijn om van een collega een healing te krijgen, dus ik zei ja op haar verzoek.

Op het moment dat ze aanbelde en ik de deur opendeed, kreeg ik al meteen een onbestemd gevoel, ik kon niet meteen duiden wat dat dan was, waarom ik dat vreemde gevoel kreeg, maar ik sprak mezelf  vermanend toe “jij ook altijd met je gevoelens” en ging over tot de orde van de dag,

We gingen naar mijn praktijk en we maakten kennis met een potje thee erbij en weer kreeg ik zo’n gek gevoel.

Binnen drie minuten begon ze te praten over zichzelf, over wat ze allemaal al gedaan had aan cursussen, ze deed ook aan Reiki en dat ze veel problemen had.

Meteen begreep ik dus waar mijn gevoel vandaan kwam, want deze vrouw was “zwaar” in haar energie en dat voelde niet zo fijn allemaal.

Dus in no-time waren we in een heus consult terecht gekomen en ik vond dat niet erg, ze had het zwaar en wellicht kon ik iets voor haar doen om weer wat lichtpuntjes te zien.

Ze had last van dolende geesten zei ze, die zij allemaal naar het licht moest brengen, want ze was zo gevoelig en ook had ze ruzie met haar familie en daardoor voelde ze zich eenzaam.

Dus ik heb haar verteld over zogenaamde dolende geesten………dat die volgens mij niet bestaan en dat ze in de spirituele wereld heel goed in staat zijn om mensen te begeleiden die overgegaan zijn en dat ze onze hulp daar niet voor nodig hebben. Maar dat ze zelf teveel openstond voor de energie van mensen om haar heen, die teveel binnen liet komen en dat ze zich daardoor niet fijn voelde.

Ik deed wat oefeningen met haar, zodat ze meer in haar eigen energie kon blijven, waardoor ze niet steeds zo onderuit ging van alles wat er om haar heen gebeurde en dat ze enige vorm van “zelfbescherming” wel kon gebruiken als healer, want healers moeten niet rond blijven lopen met de problemen van hun cliënten, da’s niet de bedoeling, ook als ze niet aan het healen zijn.

Na een tijdje ging het beter met haar en vroeg ze of ik een healing wilde van haar ?

Ik zei, nou……..misschien is het beter als ik jou eerst een healing geef ?

Dat wilde ze wel en dat deed ik met veel plezier, want het is altijd reuzefijn om samen met de spirits iemand een healing te geven.

Maar ja…..toen kwam het moment dat ze mij een healing wilde geven, want ze wilde echt iets terugdoen zei ze.

Eigenlijk had ik geen zin, maar ik wilde niet onbeleefd zijn en haar voor het hoofd stoten, dus ik ging braaf op mijn behandeltafel liggen en probeerde me gewoon in vertrouwen over te geven en te ontspannen.

 En dat lukte niet zo heel goed, het leek wel of ik door de behandeltafel heengedrukt werd, zo zwaar duwde ze op mij met haar handen. Ik dacht, straks zit er een heel gat in mijn behandeltafel en val er ik gewoon doorheen.

Na verloop van tijd was ze klaar en we gingen weer zitten. Toen ik weer een gezellig kopje thee inschonk, ging haar hand naar haar hoofd, terwijl ze heel dramatisch uitriep “oooooh, ik heb ineens zo’n hoofdpijn, die heb ik van jou overgenomen. Maar jij lag er wel heel ontspannen en tevreden bij hoor, dat zag ik wel “

Nou heb ik zelden of nooit hoofdpijn gelukkig, dus dat kon het niet zijn en voorzichtig vroeg ik of het misschien iets van haarzelf was ?

Nou, dat was pertinent niet waar hoor, ze was heel goed in staat om te onderscheiden wat van haarzelf of van iemand anders was !

………………..Tja, je hebt healers en Healers…………….

Onlangs kreeg ik weer een mailtje met de vraag of ik weer een keer energie wilde uitwisselen met haar ?

Ik heb het heeeeeeel erg druk tegenwoordig, dus geen tijd o weer wat “uit te wisselen”


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.