Home » Blog » Magneten

Magneten

Mensen zijn net magneten en voortdurend zijn we bezig met het aantrekken van energie. En wat we vooral vaak doen is negatieve energie van anderen aantrekken.

Juist in deze periode waarin we de bewuste keuze kunnen maken om uit het drama van 3D te stappen en ons bewustzijn te verhogen naar andere dimensies, is het heel belangrijk dat we ons realiseren in welke energie we willen zijn, of we wel bezig willen blijven met ons te verbinden met de negatieve energie om ons heen.

Ik  hoor mensen vaak zeggen dat ze zo verlangen naar ascensie ( verlichting, bewustzijn) en doen dan heel erg veel moeite om dat te bereiken. Ze werken daar keihard voor en worden enorm streng voor zichzelf, omdat ze vinden dat ze dan heel veel dingen niet meer mogen / kunnen doen. Veel mensen hebben het idee dat het een lange lijdensweg moet zijn, maar juist daarmee blijft men in het drama van 3D zitten en raken ze gefrustreerd.

En wat nou als je zou weten dat je allang  geascendeerd bent ?

En wat nou als je alleen maar de keuze hoeft te maken om daar in te geloven ?

En wat nou als je dus gewoon kunt kiezen  tussen de moeilijke weg daarheen, of de gemakkelijke weg ?

En wat nou als je zou weten dat de tijd van lijden en hard werken zomaar voorbij kan zijn, wanneer jij daar zelf voor kiest ?

En wat nou als je er voor zou kiezen om al jouw oude overtuigingen en heilige spirituele huisjes omver zou schoppen ?

Dus als je weet dat je een magneet bent, die energie aantrekt, waarom zou je die magneet dan niet gebruiken voor energie waar het leven een stuk gemakkelijker van wordt ?

We zijn  er zo aan gewend om energie aan te trekken, hier in 3D doen we niet anders, we reageren voortdurend op de energie van anderen om ons heen en op alles wat er op Aarde aan de hand is en laten ons leven en ons bewustzijn daardoor bepalen. En vaak hebben we het niet eens meer in de gaten, zo gewend als we daar aan zijn. En dan weten we vaak niet eens meer wat van ons is en wat van een ander.

En we trekken niet alleen energie aan, we projecteren ook energie. Dus alles wat we in dit leven doen, of juist niet doen, of zelfs denken heeft invloed op de wereld om ons heen en het is belangrijk om ons dat te realiseren.

De energie die we op Aarde aantrekken is beperkt, omdat het lineaire energie is, waardoor we alleen op elkaars energie  kunnen reageren. Dat is de beperking van het leven in 3D.  Al het lijden, waarvan we denken dat het er bij hoort, is de beperking van 3D. Al dat lijden was geen straf van God, of de Engelen, of de kabouters, of het noodlot. Al die beperkingen legden wij onszelf op, omdat we dachten dat we het nodig hadden. Het is geen plan van wat of wie dan ook, alleen maar ons eigen plan.
Uit het drama van 3D stappen betekent ons verbinden met verticale energie. Die verticale energie is onze verbinding met onze Ziel, met onze Schepper of hoe je het ook wilt noemen. Met die verticale energie kunnen we creaties maken die helend zijn, waar we gelukkig van worden en zo veranderen we onze energie-magneet en projectie-magneet. En zo trekken we andere mensen ook weer mee uit het drama van 3D, omdat we een voorbeeld zijn voor anderen.

Uit de beperking van 3D stappen kunnen we alleen maar doen vanuit ons volledige bewustZijn en wanneer we kiezen voor de gemakkelijke weg.

Uit de beperking stappen kan alleen maar wanneer we ons realiseren dat we dus niet alleen magneten zijn die aantrekken, maar dat we ook projecteren en vanuit die projecties onze eigen realiteit maken, met alle beperkingen die we onszelf daarbij opleggen.

Uit de beperking stappen betekent ook dat we niet langer al die beperkingen accepteren alsof ze er gewoon bijhoren, want dat is namelijk niet zo. Ooit hadden we beperkingen nodig omdat we er van wilden groeien en bewust worden. Maar we ervaren nu, in deze gigantische shift, dat we gewoon kunnen kiezen in wat we aantrekken en projecteren.

Ik zie heel vaak dat de meeste mensen nét genoeg ademhalen om in leven te blijven en dat zorgt voor beperkingen en angst voor het leven.

Het geeft een gevoel van onvrijheid en beperkingen. Het zorgt er voor dat we “in ons hoofd” blijven zitten en we vanuit 3D ons leven leiden. ( lijden)
Je bewust verbinden met de verticale energie begint met allereerst de keuze daarvoor te maken en dan BEWUST te gaan ademen. Niet zo maar een keer per dag, maar constant. Adem is leven namelijk en dat hebben we nodig om in leven te blijven en ons lichaam te voorzien van voldoende zuurstof om goed te kunnen functioneren. De bewuste ademhaling zorgt er ook voor dat we een betere verbinding hebben met ons lichaam en daar niet uitstappen op momenten dat het leven spannend en onzeker is. Want dat doen veel mensen op dat soort momenten, ze vluchten als het ware uit hun lichaam en doen dat vaak.

Bewust ademen is je verbinden met jouw ware meesterschap waardoor je het als het ware belichaamt. Heel jouw bewustzijn en lichaam zijn dan één en jouw lichaam heb je nou eenmaal heel hard nodig hier op Aarde.

Bewust ademen zorgt er voor dat jij de creaties kunt gaan maken die je écht wilt maken en dat je uit het drama van tekortkomingen, lijden, depressieve gevoelens………kunt stappen. Heel bewust.

Het drama is dan niet langer van jou, voor zover dat al zo was. Want gewend als we zijn om te denken dat allerlei gezagshebbers, zoals onze ouders, de leraren op school, de wereldleiders…..wie dan ook, het allemaal beter weten dan wijzelf en we onze levens laten bepalen door het collectieve “bewustzijn” hier op Aarde is het lastig om uit 3D te stappen als we onze macht, onze energie weg blijven geven aan anderen.

We hoeven  dus alleen maar heel bewust  te kiezen in welke energie we willen leven en welke creaties we willen maken en hoe onze magneet er voortaan uit zal zien. Veel mensen denken dat dat alleen maar de Zielen lukte die al heel ver waren, de Zielen die vaak Meesters worden genoemd. Maar weet je……..ze zijn er altijd al geweest, die mensen die doorhadden dat ze in hun eigen Meesterschap konden leven, die een magneet voor krachtige en liefdevolle energie waren en dat ook projecteerden. Velen zijn ons voorgegaan en velen zijn er nu op Aarde.

Wat voor magneet ga jij voortaan zijn, in welke energie wil jij vanaf nu leven en welke creaties wil jij voortaan maken ?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.