Home » Blog » Wolven in schaapskleren

Wolven in schaapskleren

Wolf in schaapskleren


De laatste jaren groeit het bewustzijn hier op Aarde en komen er steeds meer misstanden aan het licht. En dat is goed, want veel mensen accepteren niet langer dat er, op welke manier dan ook, misbruik van ze gemaakt wordt.


Over de hele Wereld worden heilige huisjes omver geblazen, voetstukken worden neergehaald en komen er steeds meer onwaarheden naar het licht.
Waar ik het vandaag over wil hebben zijn de mensen die pretenderen een soort van Guru te zijn, de Messiassen die zeggen licht en liefde naar deze Wereld te brengen, zelf licht en liefde te zijn en enkel goede bedoelingen zeggen te hebben en ego-loos zeggen te zijn. En die mensen willen dat heel graag aan iedereen laten zien en horen.
Ik ken een paar mensen die écht heel erg in liefde zijn, die gewoon zichzelf zijn en dat niet zo van de daken hoeven te schreeuwen, want dat hebben ze niet meer nodig. Die mensen zijn voor mij de echte Lichtwerkers.
Vandaag had ik op Facebook een “akkefietje” met een mevrouw die ook heel erg naar voren laat komen dat ze Lichtwerker is. Ze stuurde me via messenger iets dat reclame voor haar eigen toko was en ik vroeg haar om dat voortaan niet meer te doen, omdat reclameboodschappen prima op een eigen tijdlijn geplaatst kunnen worden.
Haar reactie was dat het een hartegroet naar mij toe was, waarop ik reageerde dat het toch écht reclame was, want er moest ook weer een zakelijke Facebookpagina leuk gevonden worden.
En op dat moment veranderde deze “Lichtwerker” in een weerwolf, een soort wolf in schaapskleren, waarvan ik weet dat er heel veel bestaan, maar toch schrik ik er af en toe van. Ik schrik van de felheid en de agressie die dan naar boven komt.
Mevrouw vond het nodig om te zeggen dat ik in een gespleten wereld leef en dat zij zelf nooit geld vraagt voor haar diensten, want ze doet alles voor liefde en oud papier. Dat kun ze van jouw “diensten” niet zeggen, voegde ze er nog even fijntjes aan toe.
Ze schreef “Ik heb hier een missie te volbrengen ; een hemel hier op Aarde realiseren, een weg tot LIEFDE openbreken……en jij noemt dat “gewoon reclame “?? Je moet wel heel erg berekenend zijn ingesteld om op zo’n idee te komen.”
Volgens mij heeft ieder mens een missie hier op Aarde en de ene missie is niet bijzonderder of verhevener dan de andere missie en ik snap nooit zo waarom sommige mensen belangrijker denken te zijn dan anderen. Maar goed, da’s mijn bescheiden mening.
Dat is dus wat ik al zo vaak heb gezien als je een duidelijk NEE zegt tegen dit “soort” mensen. Dan worden ze vals omdat ze hun zin niet krijgen.
Omdat mevrouw het van mij niet kon winnen, áls er al iets gewonnen moest worden, was haar laatste strategie om met diagnoses te gaan strooien ; ik had een steen op mijn hart, dat moest wel heel erg zwaar zijn volgens haar. Ik heb prikkeldraad om mijn hart en ze had heel erg met mij te doen, liet ze me weten. Ze stuurde mij haar hart, zei ze. Nou nee, dank je wel, liever niet.
Ook vond ze me erg boos en verdrietig en ze keerde mij haar andere wang toe.
In mijn ogen is dit allemaal gewoon projectie en manipulatie, niet meer en niet minder !
OMG wat moet ik toch altijd lachen om dit soort valse profeten en zelfverklaarde Lichtwerkers en wat ik in de loop der jaren wel heb geleerd, is om snel om te draaien en weg te lopen als ik zulke mevrouwen tegenkom, ik wil er gewoon niet in de buurt zijn. Jammer alleen dat ze op veel kwetsbare mensen zo veel macht kunnen uitoefenen. Bij mij lukt dat niet, dat weten ze wel en daarom trekken ze van alles uit de kast.
Moraal van dit verhaal…….mocht je zulke types tegenkomen…..geef ze geen macht over jou, maar keer om en loop weg.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.