Home » Blog » Grenzenloos

Grenzenloos

Hoe meer ik afstand neem van het Aardse gedoe, hoe meer mensen aan me trekken en me daar willen houden.Hoe meer ik mezelf wil zijn, hoe meer ik daar om veroordeeld word.
Hoe meer ik vertel over hoe over hoe we door kunnen gaan naar een nieuwe energie, hoe meer weerstand ik ervaar.

Hoe meer heilige spirituele huisjes ik omver schop, hoe meer emmers bagger ik over me heen gekieperd krijg. En dat ben ik wel gewend hoor, eenling als ik ben, zo is het altijd al geweest.

Heilige huisjes omver blazen is nou eenmaal één van mijn “taken” in dit Aardse leven, dus ik luister gewoon naar mijn “roeping” En het is toch de bedoeling dat iedereen naar zijn/haar roeping luistert ?
Op Facebook proberen mensen me vaak de mond te snoeren met allerlei “spirituele waarheden” aangevuld met een heleboel hartjes, want de vermaningen zijn natuurlijk “uit liefde” gegeven.
Maar achter die opmerkingen en hartjes zit dan altijd een zwaaiend vingertje. Die hartjes verbloemen vaak een heleboel valsheid en boosheid. En weet dat de veroordelingen die je naar mij stuurt, uiteindelijk alleen maar over jezelf gaan, maar omdat je bang bent om jezelf te zijn, net als ik, projecteer je het op mij.
Sorry voor jou dat ik dat soort hartjes meteen leegprik, want ze betekenen niks voor mij.
Bespaar me voortaan dat soort hartjes. Stuur me een hartje wanneer die echt gemeend is, want ik ben dol op welgemeende hartjes.
En sorry voor jou dat ik niet aan jouw verwachtingen voldoe. Sorry voor jou dat ik niet in jouw spirituele plaatje pas, dat voor mij alleen maar oude energie is. Sorry voor jou dat ik me niet aanpas aan jou en de algemeen heersende “spirituele”normen. En sorry voor jou dat ik gewoon helemaal mezelf wil zijn. Sorry voor jou dat ik me niet monddood laat maken met al die oude energie die ons al lang niet meer dient.
Ik ga gewoon niet mee in al die discussies, het welles nietes, het ja maar, het alles beter willen weten, het spiritueler en wijzer dan anderen willen zijn. Net zo min als dat ik blindelings goeroes volg, die alleen maar hun eigen waarheid verkondigen en dat is nou eenmaal lang niet altijd mijn waarheid.
Dus weet dat al jouw veroordelingen, agressie en haat naar anderen en mij alleen maar beschadigend zijn voor jou zelf, want ik trek een hoge “muur” van licht om me heen om de pijn van al die veroordelingen niet langer te hoeven voelen.
En ook sorry voor jou dat je niet alleen maar bij mij kunt komen “tanken” omdat je zelf te bang bent om jouw eigen tank vol te gooien om me daarna weg te gooien als een vodje. Hoogstens kan ik je laten zien hoe je zelf kunt tanken en daar blijft het dan wel bij.
En nee, ik ben niet boos, ik ben niet gefrustreerd, ik geef alleen een duidelijke grens aan. Gewoon uit liefde voor mezelf, want dat is toch de bedoeling nietwaar ?! Soms moet je nou eenmaal grenzen aangeven om uiteindelijk grenzenloos te worden.

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.