Home » Nieuwe energie

In 2007 kwam de Kwantum Sprong en sinds die tijd is de nieuwe energie steeds meer de oude energie aan het vervangen.              Maar omdat de meeste mensen absoluut niet van veranderingen houden en alles bij het oude willen laten, gaat dit proces heel geleidelijk.

Uiteindelijk zullen we in een tijdperk komen waar vrijheid en onvoorwaardelijke liefde zal zijn.

Momenteel wordt dit de vijfde dimensie genoemd, maar ook dat is een door mensen bedachte beperking omdat er eindeloos veel dimensies bestaan en we dáár kunnen zijn waar we willen zijn.

Veranderingen brengen altijd chaos te weeg en vooral nu is dat heel duidelijk voelbaar omdat we uitgenodigd worden om uit oude geloofssystemen te stappen, die ons niet langer dienen.

Leven vanuit de oude energie ; het ego bepaalt de ( mentale) werkelijkheid vanuit dualiteit, waardoor mensen zich weerloze slachtoffers kunnen voelen die geen zeggenschap over hun eigen leven hebben. Dat is de oude werkelijkheid. 

Leven vanuit de nieuwe energie ; het werkelijke ZELF is vrij om in overvloed te leven.  JIJ weet dan dat je zelf de creator bent van  en dat je vrij bent om alles te doen wat je wilt. Dat is de nieuwe werkelijkheid. 

Een van de meest effectieve manieren om je met de nieuwe energie te verbinden, is door heel BEWUST te gaan ademen. We zijn zó gewend om alles wat we willen veranderen met onze mind te bedenken, waardoor het vaak niet lukt.

Op het moment dat we bewust gaan ademen en samen met onze ziel gaan leven, ontstaan er nieuwe dingen, nieuwe ervaringen waar we ons veel gelukkiger door gaan voelen.

The Crimson Circle heeft een mooi "schema" gemaakt voor mensen die een standaard willen zijn voor anderen ;

 

ZELF

Houd van jezelf

Volg je eigen waarheid

Heb vertrouwen in jezelf

Vertrouw op overvloed

Creaties

Ben verantwoordelijk voor jouw eigen creaties

Geef je creaties leven en vrijheid, adem er leven in.

Baken je creaties niet af, geef ze geen grenzen en houd het resultaat open.

GNOST ( GNOST is onze creatieve kant die oplossingen kan bedenken die vér boven de oplossingen van de mind uitstijgen) 

Leven

Kies leven

Heb compassie voor alles

Accepteer de zegening van het leven

Respecteer en behandel het leven, zoals je wilt dat het leven jou respecteert en behandelt

Leraarschap

Wees een leraar voor iedereen die naar je toe komt

Wees een leraar van vreugde en plezier 

Wees een leraar zonder iets terug te verwachten

Doceer GNOST  ( mensen zijn body, mind en spirit.) GNOST is onze creatieve kant die oplossingen kan bedenken die vér boven de oplossingen van de mind uitstijgen