Home » Testimonials

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Testimonials

Lieve Leonoor, ook ik wil iets in je gastenboek vermelden, je bent een waanzinnig lief mens. Eerlijk en oprecht, als ik naar je foto kijk wordt ik alleen maar blij en vrolijk. Je straalt veel liefde voor de mens uit, en maakt veel mensen blij met je waarnemingen. Ook mij en mijn dochter Anita heb je al veel mooie dingen door gegeven. Hoop dat je dit wil blijven doen, vind heel veel steun hierin. Ook ben je altijd heel belangstellend naar de mensen die je helpt. Lieverd ga zo door, en je zal veel liefde terug ontvangen, wat ook jij hebt dit nodig.

Dikke knuffel van mij xxx Liefs Betsy.

Ik mocht een Reading / Healing van je ontvangen. Wat was ik daar blij mee.En wat heb je me veel gebracht. Ik weet nu dat wat ik dacht ook echt is, geen verzinsel.Ik wacht nog even "geduldig" tot ik die laatste hobbel heb genomen.

Liefs, Conny.

Vorige week mocht ik healing van je ontvangen, en ik ging er open-minded op af, niet wetende wat te verwachten. Om te beginnen vond ik het al meteen prettig op je kamer, er was rust en aandacht, iets wat ik graag tegenkom. Na jouw uitleg ging je aan de slag met me, en ik vond het spannend. Maar ik was wel rustig.....Na de healing begon je te vertellen wat je allemaal aan boodschappen door te geven had, en ik stond ervan te kijken hoe raak deze waren. Herkenbare thema's kwamen voorbij, en ook de goede tips die daar bij horen, waarmee ik verder kan.De volgende dag kreeg ik wat lichamelijke reacties, maar dat was oke, dat gaf mij aan dat er wat aan het gebeuren is....Vond het zó fijn ! Was een bijzondere ervaring. Ik blijf graag met je in contact; je bent een lief mens en zeer bescheiden ook, en dat siert jou. Tot binnenkort weer.

                                        Liefs en knuffels, Petra.

De trancehealing in combinatie met de woorden die je door kreeg hebben me aan het denken gezet. Op mijn pad van het werken met helende klanken en het universele bewustzijn, wist je de vinger precies op de zere plaats te leggen. Dat was confronterend en liefdevol tegelijkertijd. Met de inzichten en de tips die je me gegeven hebt, kan ik wat via mij door gegeven wordt ook weer met veel anderen mensen delen. Dank daarvoor! Ook was het fijn om als gelijkgestemden samen te zijn.

Warme groet, Ernestine

Lieve Leonoor,

Ik was een van de gelukkigen die van jou een  reading mocht ontvangen. Ik ken je al een hele tijd maar zijn fysiek elkaar een tijd uit het oog verloren. Toch eenmaal binnen was het thuis komen. Het heerlijke rustgevende gevoel op jouw kamer zorgt voor een ontspannen, makkelijk te praten sfeer. En dat hebben we dat voor de reading eerst ook uitgebereid gedaan wat erg fijn was. Ik weet dat ik slecht naar mijn lichaam luister, maar dit werd door jou nog een extra bevestigd. Het mooiste van de reading was voor mij de prachtige bijzondere kleur blauw die ik mocht zien in allerlei vormen en het gevoel dat "iemand" zich aan mij wilde laten zien. Het maakt mij weer bewust van de kleine mooie dingen in het leven en het feit dat als ik goed luister en voel er zoveel meer is. Dank je wel dat jij mijn blik weer hebt verruimd en mij weer bewust hebt gemaakt hoe belangrijk het is eerst voor jezelf te zorgen. De volgende dag kreeg ik voor de eerste keer in 6 jaar te horen dat mijn flow testen in het ziekenhuis 100% waren. Hopelijk helpt de reading mij dit ook zo te houden.

Veel liefs Tamara.

Lieve Leonoor,

Toen ik je zag was het zo vertrouwd zoveel liefde die je uitstraalt, dat het meteen goed voelde voor me. Veel kon je benoemen aan mij, ik de twijfelaar. Zoals je mijn "innerlijk" beschreef was voor mij toch een bevestiging voor mijn gevoelens. Ook hoe je onze zoon omschreef en nog meer was zo treffend, dank je wel. Voor je healing,advies, steun, in deze zeer moeilijke tijd die ik nu doormaak.

Lieve knuffel, Annie.

Van jou mocht ik een healing/ reading ontvangen.

Ik had zoiets nog nooit meegemaakt. Jouw kamer straalde rust uit, en ik voelde me gelijk op mijn gemak.

We gingen praten,en je vertelde zoveel wat ik herken,ongelooflijk.

Tijdens de healing begon mijn maag te rommelen,en bij jou begon het ook tegelijk.

Je hebt me erg goed geholpen in de situatie waarin ik me nu bevind met mijn zoontje.

Je bent een lief en warm mens,en ik ben blij dat ik je ontmoet heb.

Superbedankt en lieve groetjes, Diana.

 

Ik heb een reading gekregen van Leonoor die heel fijn was. Diverse tips kwamen naar voren waar ik echt iets mee kan. Ik heb weer meer vertrouwen in de toekomst. Op naar een fantastisch, mooie en toch ook uitdagende tijd! Dank je wel lieve Leonoor!

Liefs Angelina.

 

Lieve Leonoor, je hebt een groot hart en dat zie en voel je in je praktijk terug. Ik heb goede tips gekregen, maar ook de spreekwoordelijke schop onder mijn kont, maar wel uit liefde, het mij verder willen helpen. Je bent een super coach en ik kan het iedereen aanbevelen een sessie bij je te volgen.

Liefs Ilse

 

Hoi lieve Leonoor,

Dank je wel voor je prachtige sessie die je me gegeven hebt. Het heeft me heel veel gebracht, ik heb zaken kunnen loslaten waar ik al heel lang mee liep en ik sta veel sterker in m'n schoenen. Ik heb er nog steeds heel veel aan!

Liefs Laura.

 

Ik kan Leonoor zeker aanraden,
de concrete helderheid van de berichten
In een lichte warme sfeer kunnen je echt inzicht geven
en verder helpen.

Wendy.

Mijn eerste indruk toen ik je voor de eerste keer ontmoette.

Wat een relaxte, lieve, warme en oprechte vrouw! Je hebt me veel geleerd. Ben nu 2 keer geweest en het zal zeker ook niet de laatste keer zijn.

Er waren ook erg bijzondere dingen gebeurd. Daar kijk ik nog met een heel fijn gevoel op terug. Dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten.

Tot ziens lieve Leonoor.

 Liefs Inge.